TRABZON / AKÇAABAT - Atatürk İlkokulu

Tut Elimden Öğretmenim Projemizi Uygulamaya Başladık

Trabzon Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürülüğü tarafından başlatılan öğrencilerimize yönelik sosyal, kültürel, sportif ve danışmanlık faaliyetleri gerçekleştirmek için okulumuz tarafından "Gönülden yakalayınca hangi kapı açılmaz ki umuda" Tut Elimden Öğretmenim Projemizi başlattık.

Projemize Akçaabat Kaymakamımız Sayın Ramazan KURTYEMEZ ve Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri EKİM'i makamlarında ziyaret ettik. Projemiz hakkında bilgi verdik. Öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. İçten misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

06-12-202306-12-202306-12-202306-12-2023

Yayın: 05.12.2023 - Güncelleme: 06.12.2023 10:02 - Görüntülenme: 182